Veien hit…

Min interesse for tegning begynte tidlig, jeg har fortsatt tegninger fra jeg var 3 år gammel. Siden den gang har interessen for det å skape noe utviklet seg videre og jeg har vært innom illustrasjon, maling, fotografering, skulptur, grafisk design, 3D design og animasjon og produkt design.

Favorittene mine er illustrasjon og grafisk design og på fritiden lager og selger jeg illustrasjoner der jeg kombinerer blekktegning og akvarellmaling.

Av utdannelse har jeg 3 år med tegning, form og farge på videregående, 1 år med 3D design og animasjon på Noroff og en bachelor i visuelle kunstfag og design med fordypning i digital bildeskaping og visuell kommunikasjon.

Nå har jeg lyst til å fordype meg mer i grafisk design og siden jeg er mamma til to gutter, en på 5 år og en på 3 mnd og synes jeg det var praktisk med nettstudier.

Drømmen er en jobb i et designbyrå.

Selvportrett

– Stine

2 comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *