Sketching techniques

Denne ukens læringsaktivitet var å lage en etikket til en frukt juice. Navnet skulle være Loose Juice og smaken var appelsin og banan. Etiketten skulle være liggende eller stående A6 og måtte inneholde både navnet på juicen og smaken.

Men først måtte vi tegne minst 15 skisser.

Det å lage skisser har alltid vært det kjedeligste jeg vet, jeg vil gjerne gå rett til å jobbe med mediumet enten det er maling eller Adobe Illustrator.

Denne gangen presset jeg meg til å tegne 15 stk. og innen jeg kom til nummer 15 hadde jeg fått enda flere ideer slik at antallet skisser kom opp i 17. I tillegg lagde jeg en skisse der jeg kun jobbet med litt forskjellige fonter.

IMG_2058IMG_2059IMG_2060IMG_2061IMG_2062IMG_2063IMG_2064IMG_2065IMG_2066


Deretter valgte jeg ut en av skissene og jobbet videre med denne i Adobe Illustrator, da ble de seende slik ut:

Frukten har jeg først fotografert og deretter tegnet etter inne i illustrator.
ferdig2

Jeg har også plassert etiketten på en juiceflaske mockup.

flaske


– Stine

2 comments:

  1. Dypt imponert! Samtidig som jeg ble overrasket over dette fantastiske produktet, som man bare får lyst å hive nedpå, ble jeg inspirert av å se en så gjennomført etikett.

    Stilren og flott side du har :) kjenner jeg har litt å ta tak i denne uken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *