Mandatory Assignment 03 – Illustration

Da er jeg endelig ferdig med illustrasjonen, en dag før deadline. Det er veldig uvanlig at jeg leverer såpass tidlig, for jeg liker å vente til helt oppunder tidsfristen i tilfelle jeg kommer på noe jeg få fikse i siste liten.

Her er det ferdig resultatet;

Ferdig

 

Jeg har brukt et fotografi av mannen min og laget en siluett som jeg har klippet ut av fotografiet av stien.

Jeg vurderte litt frem og tilbake ang. komposisjon, men kom frem til at jeg ville plassere både mannen og de geometriske figurene bak i midten av illustrasjonen. Dette er for å skape litt ro og balanse, siden det allerede er så mye som skjer i bildet ellers.

– Stine

One comment:

  1. I love your illustration. The colours, the composition, the idea and the feeling I get when looking at it. I also like that the end of the road makes the illusion of a backpack pocket.
    Everything is very cool, but I didn’t see the road in the cellulite of your husband before after a little while because of the many geometrical shapes. Maybe if the road picture was a little bitt brighter it’s would be easier to see, but just a little bit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *